Login

Register

Login

Register

Blog

Order Dulu, Bayar Kemudian dengan Dokkupay

Order Dulu di Insangpari, Bayar Kemudian dengan DokkuPay. Ha, ini adalah berita yang dinantikan ramai orang. Kini Insangpari Label boleh menerima bayaran ansuran! Jadi, Uols boleh tempah custom item untuk jenama anda sekarang, dan bayar secara ansuran 3 kali, setiap...

Cara nak tanggalkan sticker decal dengan mudah dan bersih

Pejam celik, pejam celik. Dah nak tamat Tahun 2018. Hampir setahun jugaklah umur Insangpari Showroom ni. Tapi setakat ni, kami takde lagi buat apa-apa ubahsuai yang drastik. Alhamdulillah, sejak pindah masuk, memang dah cantik keadaannya. Cuma tambah perabot sikit je...

5 sebab pentingnya tugas Web Developer

Setelah bertahun-tahun Insangpari Label beroperasi secara online, dan sebenarnya di belakang tabir tu 95% ialah Aiya sendiri ... akhirnya bulan November 2018 Aiya akur yang tugas menjaga website sepatutnya diserahkan pada yang pakar. Setelah lebih kurang 7 tahun...

Insangpari Showroom

Siapa sangka, kira-kira setahun yang lalu, Insangpari Label masih beroperasi sepenuhnya dari rumah. Oleh kerana beberapa keputusan mengejut yang telah dilakukan sejak penghujung tahun 2017, team kami telah berhijrah ke Subang Jaya. Pada bulan Mac 2018, lahirlah...

Antara Woven Label dan Printed Label — Mana lebih baik?

Untuk label jenis kain, ramai yang selalu tanya Aiya. Mana lebih baik? Printed label (jenis cetak) atau Woven label (jenis tenun)? Di sini Aiya nak ceritakan dulu perbezaan antara 2 jenis ni ya. Woven Label Ini adalah label favourite oleh pelanggan kami. Label jenis...

Apa yang setiap peniaga perlu tahu sebelum tempah Sampul Duit Raya

Setiap tahun, bila tiba musim nak Raya, musim yang dinanti-nantikan ramai umat Islam di negara ni, semuanya akan sakan menyopping. Tak kiralah shopping baju, tudung, barangan rumah, kuih-muih, kain langsir dan macam-macam lagi. Memang ramai peniaga di segenap kategori...

5 Tutorial Mudah Cetak Label Kain DIY Di Rumah

"Aiya, nak buat label 10 keping je boleh tak?" Ha, siapa yang pernah message Aiya tanya soalan kat atas ni, cepat mengaku. Bukan sorang dua, memang ramai. Tapi minta maaf sangat-sangat. Sebab #insangpari_label ni, kami buat productionnya di kilang. Jadi, kalau buat...

Jenis-jenis Lipatan Label Yang Anda Perlu Tahu

Ramai yang pertama kali message Aiya, pasti akan tanya, "Aiya, macam mana nak tempah label?". Sebenarnya, sebelum menempah label, ada beberapa perkara penting yang perlu dikenalpasti. Jadi, dalam posting ni, Aiya nak kongsi salah satu perkara penting yang perlu...